Skol IT Skåne

Skol IT Skåne är företaget som hjälper skolan in i den digitala världen. Med mer än 30 års erfarenhet av digital verksamhetsutveckling är vi ditt naturliga val av IT partner.

Vi fokuserar helt på skolan och den digitala utveckling som sker inom utbildningsverksamheten. Vi har erfarenhet av många moderna metoder inom det digitala lärandet. Nedan beskrivs en del av dem!

Connected learning eller anslutet lärande är en pedagogisk metod avsedd för vår ständigt föränderliga värld. Det gör lärandet relevant för alla samhällsgrupper, kopplat till det verkliga livet, arbetet, och till verkligheten i den digitala tidsåldern, där efterfrågan på lärande aldrig slutar.

Spelifierat lärande, använd spelmekanismer i lärandet.

Makerspace, skapa ett rum för experiment och innovation!

Jag berättar gärna mer om metoderna och hur de kan förändra lärandet i det 21:a århundradet.

Fyll i kontaktformuläret nedan så kontaktar jag er!

Vi samarbetar med Lernia med utbildningsinsatser för skolan och har tagit fram en ansökan för en Yrkeshögskoleutbildning  för yrkesrollen IKT-pedagog. Även om vi pekar på en specifik yrkesroll, så har givetvis alla lärare, pedagoger, bibliotekarier, skolledare, fritidspedagoger, förstelärare, elevhälsosamordnare och andra som vill gå utbildningen möjlighet. Det är en mycket bred utbildning som ger kunskaper som kan användas direkt i klassrummet och i de lärprocesser som ingår i de olika utbildningsformer som finns, från förskolan till vuxenutbildningen. Det är en modern utbildning som kommer att grunda sig på den forskning som finns i dag om digitala verktyg och IT i skolan. Utbildningen kommer att vara på 100 YH poäng, distans och på halvfart och kommer att starta HT 2016 om Yrkeshögskolemyndigheten godkänner den. Säte för utbildningen blir Malmö. Ansökan är inskickad till Myndigheten för Yrkeshögskolan och nu väntar vi bara på ett positivt besked.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s