Molnintegratören


See on Scoop.itDigitala verktyg för lärandet.

PROMIT – MOLNINTEGRATÖREN     Moln är förhållandevis enkla att positionera mot ett behov i ett företag! Man kan använda flera moln för olika behov då förutsättningarna för dem är fundamentalt olika, både funktionellt och ekonomiskt.   PromIT jobbar med integration av tre olika typer av moln:    Publika, Privata och PromIT   När PromIT arbetar med molnintegration är det inte en fördefinierad tjänst du som kund förväntas passa in i på ett specifikt sätt, utan PromIT erbjuder en palett av standardfunktioner som är anpassningsbara. Dessa kan erhållas på olika sätt genom olika moln och snabbt bli tydliga både ekonomiskt och funktionellt genom PromITs metod Expidera!         Vi på PromIT ska utifrån individ, uppgift och roll förse företag med leverantörsobundna lösningar som maximerar potentialen i våra kunders affär.       VAD ÄR MOLN?     Moln är någon som man inte kan ta på, som bara finns och fungerar i det nödvändiga kretsloppet. Ett moln i IT-världen är detsamma, något som bara finns och som bara ska fungera oavsett parametrar. Det finns olika sorters moln och de kallas olika i olika företag. Förvirrande? Ja. I PromITs värld finns det ett publikt moln, ett privat moln och ett PromIT-moln som fungerar för ditt företag.

I det publika molnet finns internet, alla dina webbaserade program, oavsett om de är skyddade för din räkning (d.v.s. du måste ha ett konto och logga in), eller om de är fritt tillgängliga.

I det privata molnet finns era applikationer (ex. affärssystem, filserver m.fl.) och era katalogtjänster för att säkerställa funktion och integritet. Detta moln kan vara hos er eller hos PromITs.       SUPPORT     Hos PromIT är du alltid betydelsefull och aldrig ensam!

Oavsett vem du är och var du är på väg med din IT, så behöver man en supportfunktion som förstår den bransch man är verksam i och dess specifika behov.

Som en del i PromIT njuter du många synergieffekter och skalfördelar då PromITs kunder utöver sina egna system har många gemensamma nämnare så som funktioner, plattform, databasmotorer, klientoperativ, kontorsapplikationer, nytto- och effektivitetsfunktioner användarbehov m.m.

PromITs personal besitter bred kunskap och har väl definierade rutiner och verktyg för inhämtning och överföring av kunskap, vilket också ger våra kunder den mest kostnadseffektiva och bästa IT-supporten!       UTBILDNING     Ingen funktion blir bättre än dessa användare! Därför är utbildning central för varje ny funktion och skall vara anpassad till den uppgift som den anställde förväntas lösa.

PromIT utbildning skräddarsys efter individens behov och potentialen i funktionen som skall stödja kundaffären.
See on www.facebook.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s