Efterlyser lärare som vill testa ett digitalt verktyg för lärande-processen.


Vi eftersöker lärare i Skåne som vill testa ett digitalt verktyg för lektionsplanering och genomförande av digitala lektioner tillsammans med sina elever. Verktyget passar bäst i en ”en till en” miljö, men går naturligtvis att användas även om inte alla har tillgång till egen dator. Testperioden är tänkt nu under hösten 2011 och innebär inga kostnader för skolan eller förpliktelser om att köpa produkten. Vi gör detta för att kvalité säkra och skapa en produkt som är optimal för den framtida didaktiken och pedagogiken.

Målet med produkten är att höja kvalitén på lektionerna och skapa högre måluppfyllelse hos eleverna samt effektivisera och underlätta det pedagogiska och administrativa arbetet för läraren och rektorn. Du som vill testa bör ha en god datorvana. All utbildning och support står vi för.

Tycker du att det vore intressant att testa ett nytt verktyg för framtidens skola, så fyll i detta intresseformulär. Är du inte själv intresserad men känner någon som kan vara det så e-posta gärna detta till den personen. Det gör du lättast genom att använda knappen ”Dela” nedan och trycka på  e-post.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s