Ny toppmodern lärplattform


I den digitaliserade skolan #dafs #merkateder #skolan, så behövs nya moderna verktyg. Därför har planerna på en ny toppmodern digital lärplattform, som stödjer de nya processer som skolan kommer att få i framtiden, väckts. Jag har diskuterat detta med olika intressenter och vi är beredda att starta projektet om det bara finns ett intresse från skolvärlden. Plattformen kommer att byggas på ett öppet ramverk och följa öppna standarder.

Varje skola kommer att kunna forma lärplattformen helt efter sina behov och önskemål vad det gäller utformning, layout och innehåll.

Tillsammans kan vi skapa ett verktyg anpassat till skolans behov. För att verktyget ska bli användbart, så måste det vara användaren som styr utvecklingen. Det här är inget enmansprojekt, utan detta ska utformas efter de verkliga behov som finns i skolan och därför är det viktigt att få in så många synpunkter som möjligt. Lärare, elever och skolledning är välkomna att vara med och påverka.

Tycker ni att detta låter intressant, så ta kontakt med mig genom att klicka på den nedanstående länken och fylla i intresseformuläret.

https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dEZqSWZDSnBhS3A5anpUbGtBTkRrOHc6MQ

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s